Komentáře

1 Nicky Nicky | E-mail | Web | 1. února 2009 v 10:39 | Reagovat

jejda až půjdu do intersparu tak si to koupim!:)

2 Bali Bali | Web | 23. července 2009 v 10:15 | Reagovat

Leni, to bude tím, že Stephane je Kanaďan. Ten nevaří mousse au chocolat, ale chantilly au chocolat, což je čokoládová šlehačka, u nás tomu říkáme šlehačka pařížská.
Mezi francouzskou francouzštinou a kanadskou je mnoho rozdílů, ale tak i belgickou nebo ostrovní ;-)
Kulinářské názvy vychází z té francouzské. Na našich stránkách je tedy opravdová mousse.
Tu z Intersparu neznám, protože to, co si mohu uvařit, to nekupuji ;-)

3 sl. Lenka sl. Lenka | Web | 23. července 2009 v 11:12 | Reagovat

Bali, díky za vysvětlení! Pořád se chystám, že si něco dobrého francouzského podle Vašeho webu uvařím, ale nějak jsem se k tomu ještě nedostala... ale mousse au chocolat bych si dala... :) Kouknu na to!

4 Bali Bali | Web | 23. července 2009 v 21:48 | Reagovat

Mousse je opravdu jednoduchá a dobrá. Naposledy jsem ji měla v neděli, tak směle do toho ;-)
Můžeš si koupit i srpnový Gurmán, který vyšel včera. Tam si můžeš o nás něco přečíst nebo si i uvařit.
Nechceš dovézt plechovku šneků? Ale ulity si nasbírej, ty tam jsou dražší než masíčko! Jedu do Fr v srpnu. Lidi si u mne objednávají plno věcí, tak není problém cokoliv dovézt ;-)
P.S. doufám, že si nenecháš namluvit, že fr. kuchyně není dobrá, jak jsem se zde dočetla v jiné diskuzi. Radši tam nereaguji, musela bych se rozčílit :- )))

5 sl. Lenka sl. Lenka | Web | 24. července 2009 v 19:59 | Reagovat

To víš, že si nenechám namluvit, že Francouzi vaří špatně! :)))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.